1. blogové narozeniny a narozeninová SOUTĚŽ


Je to přesně rok ode dne, kdy jsem zveřejnila první článek a začala tak s provozováním tohohle blogu. Blogování mě chytlo a teď si život bez blogu a blogového světa ani nedovedu představit.

Hned několikrát jsem změnila vzhled blogu (což mě byl velký oříšek) a zavedla několik druhů článků. Při psaní se neustále snažím zlepšovat a při vydání každého příspěvku jsem stejně nervózní jako na začátku.
Mimo jiné mě k mému překvapení začalo sledovat neuvěřitelných 23 lidí. Vím, že většině z vás se to nebude zdát jako velké číslo, ale já jsem s ním víc než spokojená. Po pravdě jsem nepočítala, že mě bude vůbec někdo sledovat a zaujmou ho moje články.

Za dobu působení jsem zveřejnila celkem 117 článků, z toho 72 recenzí. A objevilo se mi zde celkem 489 komentáře, samozřejmě půlka z nich jsou mé odpovědi.


A teď k tomu důležitému

První rok je třeba nějak oslavit a co je lepší oslava než SOUTĚŽ. Dlouho jsem se rozmýšlela jakou formou ji udělám, nakonec jsem se rozhodla pro jednoduchou variantu, kterou každý snadno zvládne.

O co se soutěží?
Soutěžit se bude hned o dvě knihy, ze kterých si můžete vybrat.

1. Sněženky (A.D. Miller)
2. Rozděleni časem: Bouře (Julie Cross)



Podmínky pro soutěžení:
1. Zapojit se do soutěže od  10.12.2017  do  10.1.2018
2. Vyplnit soutěžní FORMULÁŘ
3. Doručovací adresa v ČR 
4. Stát se pravidelným čtenářem mého blogu



Vítěze vylosuji přes random.org. Na e-mail vítěze pošlu info o výhře. Pokud se do 48 hodin neozve, losování proběhne ještě jednou.

Doufám, že se zúčastní co nejvíce z vás. Všem přeju hodně štěstí a doufám, že se za rok opět dočkáme narozeninového článku. ♡

8 komentářů:

  1. Gratuluji k prvnímu výročí. :D Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Trochu opožděně, ale přece. Tak tedy: Gratuluji k prvnímu výročí, ať se ti daří a neomrzí tě a ať sáhneš jen na dobré knihy a zahrneš nás svými recenzemi! :)

    OdpovědětVymazat
  3. K narozeninám opožděně gratuluji.. a přeji ať tě blogování stále baví i na dále.

    OdpovědětVymazat
  4. Super soutěž! Akorát nevím, jestli jsem se zapojila, nebo ne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to ti můžu říct hned. Nezapojila. :)) (ale ještě je čas) :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář.